Beamer huren in Groningen, Drenthe of Friesland?

Wij verhuren beamers vanaf slechts € 35,- per dag!

Bent u op zoek naar een beamer voor een vergadering, een filmavond of een belangrijke presentatie? Bij Knal Verhuur kunt u eenvoudig een beamer huren, wij zijn actief in de provincies Friesland, Groningen en Drenthe en voorzien u graag van kwalitatief materiaal. En niet alleen beamers: ook projectieschermen, televisies en toebehoren kunnen wij probleemloos leveren. Bovendien kunt u zelfs Karaoke Sets en complete geluidsinstallaties huren en een breed scala aan andere artikelen om elk evenement of feest tot een succes te maken. Met ons materiaal maakt u altijd een goede indruk!

Er zijn legio redenen om een beamer in te zetten: in uw bedrijf tijdens een vergadering, een presentatie of tijdens een opleiding of training. Met een groot beeld heeft iedereen goed zicht op de besproken materie. Niets is zo belangrijk als duidelijkheid voor degene die de informatie moet opnemen en het werkt enorm prettig en overzichtelijk voor degene die de presentatie geeft of vergadering leidt.

Ook tijdens een presentatie op een school of opleiding gaat u met behulp van een beamer eenvoudig van een verhaal met enkel woorden naar een duidelijk en interactief geheel. U kunt eenvoudig uw Powerpoint presentatie op een eveneens door ons geleverd projectiescherm tonen en zo uw verhaal helder en onderhoudend maken. Op die manier zal uw publiek makkelijk bij de les blijven en alles volgen. In deze tijd is uiterlijk en presentatie van een verhaal van even groot belang als de inhoud, met een beamer bent u op dat gebied iedereen al enkele stappen voor!

En dan zijn er natuurlijk nog de filmavonden en feesten waarbij een mooi groot beeld een perfecte aanvulling is op de wensen. Zelfs de huidige grote tv schermen kunnen nog niet op tegen het formaat van een beamer projectie. Zo zal een filmavond een ware bioscoopervaring worden, zeker wanneer u het geheel af maakt met een van onze geluidsinstallaties.  Een enorme meerwaarde voor iedereen!

Ook een karaoke avond krijgt een totaal nieuwe dimensie in combinatie met een beamer en dat zeker in combinatie met een projectiescherm en geluidsinstallatie van Knal Verhuur. Feest gegarandeerd!

In ons beamer assortiment vindt u momenteel een Full HD beamer, deze is al te huur voor 50 euro per dag. Deze beamer levert voldoende lichtopbrengst (lumen) om in een donkere ruimte een goed beeld te geven en met zijn hoge resolutie is de kwaliteit ook zeker in orde. We kunnen ook een budget beamer leveren voor 35 euro per dag en ook de huur van een professionele kwaliteit beamer is mogelijk tegen lage prijzen.

U kunt met een beamer eenvoudigweg op een effen wit oppervlak projecteren en zo een goed beeld krijgen en uw werk of film presenteren . Maar indien u voor het perfecte totaalplaatje gaat en niets aan het toeval wil overlaten, kunt u ook een projectiescherm huren dat volledig bijpassend is met zijn 200 cm breedte. Prijzen hiervan kunt u vinden op de website van Knal Verhuur.


Onze Beamer Huren

Beamer Budget

€ 35,- per dag/weekend

Budget Beamer

Beamer HD

€ 50,- per dag/weekend

HD Beamer

Karaoke Set + HD Beamer

€ 115,- per dag/weekend

Karaoke & Beamer

© 2018 Karaoke Set Huren - Onderdeel van KNAL Verhuur Zuidbroek